fredag 8. juli 2011

Skissedilla #119

Jeg har snudd ukens skisse hos Skissedilla på hodet!

Bildet er av gamle rommet til Susanne hvor vi bodde før. Når Susanne var 3 år var hun superflink og kastet smokken sin.... I de neste tre månedene måtte vi sitte utenfor rommet hennes(heldigvis sto vår stasjonære pc der) i nesten to timer hver eneste bidige kveld. Hun spurte aldri etter smokken, men hun hadde store problemer med å få sove...."mamma/pappa er du der?" spurte hun opptil flere ganger... om det var på grunn av mangel på smokk eller om det var gjenferdet som plaget henne, aner jeg ikke. Men etter 3 mnd flyttet vi til ett annet hus og der hadde hun ingen problemer! Jada, siden hun var 2 år(?) så hun en mann som bodde i 2.etasjen vår, han snekret og sov i sengen vår, og ble veldig sint når hun bråkte for mye, da kom hun skliende i rasende fart nedover trappa. Creepy? Nei, ikke i det hele tatt......*grøss*

Treet er fra Dusty Attic, jeg har blitt helt forelska i produktene deres! Jeg har malt og mistet det :D Bakgrunnsarket er fra Maja Design, ellers har jeg brukt litt forskjellig :)

5 kommentarer:

 1. Nydelig LO! Den er liksom litt romantisk og mystisk på samme tid. Men historien din var iallefall mystisk og ja, "creepy"!!! Jeg elsker også Dusty Attic produktene. De er så gøyale å jobbe med. Og du har gjort en fantastisk flott jobb med dette treet. Kjempefint ble det! Tusen takk for deltakelsen. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. WOW - denne var jo helt råååå!! Jeg digger denne !! Det treet var jo så flott - kikket på det på Unik i dag jeg:):)

  Håper du har en fin sommer:)

  SvarSlett
 3. Åh, det lekre treet! Det hadde du gjort utrolig fint :) må si meg enig med Brit, var nesten romantisk-mystisk stemning over denne :) utrolig fin lo, og en småekkel historie! Bra det har bedret seg nå da!

  Fortsatt god sommer:)

  SvarSlett
 4. Hi Ann - your lovely creations have been feature on the Ribbon Girl blog - here is the link http://ribbongirls.blogspot.com/ Many thanks, Mary and Andrea

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails