søndag 17. juli 2011

Ribbon Girl++++

Nå har jeg hatt en herlig uke i Rhodos, Ixia! Selv om det er litt godt å komme hjem, var det veldig kjipt å dra fra herlige 35 varmegrader til 13 grader og pøsende regnvær......men men..... det var en kjempeopptur å se at jeg var blandt topp 3 av bidragene til skisse #119 hos skissedilla!! Jippi!! :)

Jeg har skrevet en artikkel for scrapping.no hvor jeg har brukt produkter fra The Ribbon Girl. De ble så fornøyde at de publiserte meg i bloggen dems: HER Kjempegøy!!!

Her er det jeg lagde...
Her vil jeg vise deg hvor enkelt du kan lage dine egne shabby chic blomster.
Først har jeg brettet ett litt bredt bånd i to. Det gjør ingenting om de ikke ligger kant i kant, dablir det litt mer liv i blomsten din. Deretter bare sydd langs kanten nederst.


Pass på å stram til innimellom helt til har blitt fornøyd med størrelsen på blomsten din. Da er det bare å sy endene sammen.


Her har jeg gjort akkurat det samme med en blonde, deretter sydd de to blomsterdelene sammen og pyntet med en lekker brad i midten.
Veldig enkelt og fort gjort!


Her har jeg brukt denne blomsten på en lettersize LO.
Mønsterarket jeg har brukt her er fra Maja Design: «På picknick».
Tallene er fra Thickers og jeg har hatt ett lag med clear crackle accent over de, for å få ett gammelt utseende på de. Rammen under tallene har jeg kuttet ut med Silhouetten.
Bak bildet har jeg brukt ett håndlaget papir,en bit av en brun papirpose og arket som halvperlene fra Melissa Frances var på.
De røde knappene var jeg så heldig å få av min søster. Jeg fikk en gedigen knappesamling av henne.


Her har jeg laget en enkel, liten variant av blomsten og pyntet med en rød knapp i midten!


Her har jeg scrappet på en brun papirpose.
På dette kortet er alt unntatt mønsterarket fra Ribbon Girl. Her har jeg valgt å bruke blonder som matte nederst og under bildet. Det rosa båndet har jeg limt oppå en papirstripe og klippet til. Da blir det lettere å legge båndet/brette det slik du vil ha det.
I hjørnet har jeg stemplet «Klem» oppå ett bånd. (nb!ikke lim med flytende lim, slik jeg har gjort her,da vil teksten flyte utover)
Her har jeg også laget en blomst som beskrevet først. Her har jeg brukt ett lekkert bånd med hjerter på. Jeg har brettet det i to, sydd nederst på kanten helt til jeg kunne lage en blomst ut av det.
Her har jeg lagd to som jeg har lagt oppå hverandre, og brukt en knapp som blomstercenter.


Her har jeg laget en «blekksprut»blomst, som ett artig innslag på en pakkelapp til en barnebursdag. Oppå blomsten har jeg brukt en stoffbrad, og limt en knapp oppå den igjen. Jenta er fra ett klippearkfra Panduro.

Denne blomsten er superenkel å lage, bare å sy sammen løkker av ett tynt bånd.3 kommentarer:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails