tirsdag 5. juli 2011

Rydda rommet mitt...

Jeg har startet på ferien min og det er jo selvsagt skikkelig ferievær! Overskya og en regnskur nå og da... Da passet det jo ypperlig med en skikkelig opprydning på hobbyrommet mitt... den ene veggen fikk tre strøk med maling også så da ble det litt lysere og triveligere innpå der...! Angra meg skikkelig da jeg hadde satt igang, fy søren å mye man lagrer opp gjennom årene, jeg trodde jeg aldri skulle bli ferdig med å sortere ting og tang(ikke bare scrappeting som befinner seg på detta rommet) Opprinnelig hadde jeg en lang benk over hele ene veggen, tanken var at min kjære samboer skulle sitte ved siden av meg og pusle med modellbilene sine...to år har gått og det har aldri skjedd...det er jo kjekt å ha lang benk hvis man får scrappebesøk, men stort sett så var den bare overfylt med rot! (kunne jo bare skyve alt til side når jeg var ferdig med noe....) Nå håper jeg at jeg klarer å holde det litt mer ryddig.....

FØR:ETTER:


3 kommentarer:

 1. Herlig med litt opprydding inn i mellom. Et flott scrapperom du har og det ser ut som du har en del saker og kose deg med :-)

  SvarSlett
 2. Tenker det var godt å få rydda litt :) Kjempefint hobbyrom du har. Så kjekt det må være med et slikt stativ til kortene.
  Ha en fin sommer, klem :)

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært, og så koselig det ble

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails