lørdag 3. oktober 2015

Lollipop kort

Dette innlegget kan også leses hos Scrappelyst!

Åååå...så gøy at noen kommer på slike fine ideer, som man kan få helt dilla på :D Tror det er Rita som har dratt igang denne trenden med "lollipop" kort. Kort som ser ut som en kjærlighet på pinne må jo bare bli bra! Sett flere som har prøvd seg på disse, og ble jo selfølgelig inspirert til å prøve selv!  Det som er så artig med disse er at de er så anvendelige! De kan jo brukes som kort, til å legge under tråden på en gave, i en blomsterbukett, i en potte, som pynt på ett annet prosjekt....ja...det meste! 

Og det beste er at de ikke er vanskelige å lage! Jeg har brukt en tim holtz alteration rosette dies, men du kan sikkert fint brette selv. Jeg syns nok det var enklest med ferdig pregede kanter ;) 
Jeg har lagt lag på lag med først en sirkeldies fra spellbinders, french doily/kakeserviett, rosetten og så ett motiv. Deretter limt det hele på ett sugerør. Har du ikke ett sugerør i riktig farge, så kan du enkelt endre det med washi tape. Baksiden blir lagvis på nesten samme måte (uten rosett) slik at man har ett felt til en personlig hilsen eller en annen tekst. 


De søte motivene er fra ett klippeark hos Kort og Godt, det samme er teksten. Pyntet enkelt med ett par sommerfugler,og samt en ferdig utstanset stjerne fra Kort og Godt med hamp knyttet rundt. Mønsterarkene og bling er også fra Kort og Godt. 

Kanskje du også har prøvd deg på ett slikt kort? 
Uansett så håper jeg du ble inspirert til å lage ett!
Ha en flott kreativ dag! Hilsen Ann Kristin

2 kommentarer:

  1. Så herlige lollipop kort! :-)
    Må kanskje prøve å lage sånne, de er jo så fine!

    SvarSlett
  2. Skikkelig fine lollipopkort :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails