søndag 5. januar 2014

Halloween Layout

Heisann! I går koste jeg meg med å lage denne LO'en med bilde av Susanne fra Halloween. Gøy å kunne leke seg litt med maling og diverse :)

Jeg deltar med denne i utfordringen til Thats so cute :  "Velg dere en av utfordringene de(gjestedesignerne) har hatt gjennom året og lag et bidrag" Jeg valgte Januar og Linda sin utfordring: "Linda
Prosjektet ditt skal inneholde følgende.. maling/mist/distressfarging, noe maskulint, noe feminint og sist med ikke minst du har kun lov å bruke restepapir.."

Bakgrunnsarket er fra Papirdesign (på baksiden er det blyanter, og jeg hadde tatt en stripe, så det er faktisk ett resteark ;) ) Bak bildet kuttet jeg opp biter av resteark og malte over med gesso. Deretter dryppet jeg svart og rosa dylusion litt her og der, og stemplet litt med forskjellige stempler her og der. Deretter limte jeg på litt vanlig svart sytråd i en krøll. Dusty Attic chipboardene (den rett over bildet og vannfontenen) er noe jeg spraymalte for leeenge siden, men jeg syns ikke de ble så fine, så jeg la de bort. Tok dem frem nå og splæsjet litt svart distress stain på de, og da ble de kule og passet godt inn her :) "Wicked witch" er "skrevet" med knallrosa dymo tape ( litt vanskelig å lese teksten her men....) Nederst i høyre hjørnet på bildet så er det ett bilde av bøtta med kveldens fangst oppi. Sløyfen er der for å ta med ett feminint element ;) Pilen under er fra Wycinanka, og er farget med svart og hvit distress stain. Nederst i høyre hjørne på LO'en har jeg malt vingene til engelen fra KID svart, og splæsjet litt over den med svart og rosa dylusion. Det grunge hjørnestempelet er fra Kort og Godt. Selve bildet har jeg skrapt opp med Ingvild Bolme sin fil. :) Flere detaljer er det her, men da får dere spørre, hvis det er noe dere lurer på ;)


4 kommentarer:

 1. Den her er bare så flot og rå med gennemført halloween-stemning!

  SvarSlett
 2. Bilde og råtøff pynting passer perfekt til hverandre! Takk for at du tok utfordringen hos TJSC!

  SvarSlett
 3. For en flott LO. Mye herlig pynt og fin komposisjon! Takk for at du deltar hos oss i TJSC!

  SvarSlett
 4. Superstilig Lo! Skummel frøken og skummel Lo. Gjennomført!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails