fredag 6. januar 2012

En tøff jente-LO

American Crafts er nok en produsent de fleste kjenner til! De har mange flotte produkter i sitt sortement. Her har jeg laget en lettersize LO, med noen av de.
Alt må jo dokumenteres, også lekser! Selv om Susanne gjør de fleste leksene sine i leksehjelptimene på skolen, så hender det at hun av og til har igjen litt som hun må gjøre hjemme. Ikke like lett å motivere henne til å gjøre de med en gang hun kommer hjem fra skolen (jeg maser jo noe helt forferdelig…hehe) men hun må gi seg til slutt. Ikke ofte hun smiler når hun gjør lekser, men det er nok fordi hun hørte at jeg dro fram kameraet
Jeg syns dimensional stickers (eller 3D klistremerker på godt norsk) fra American Crafts er så kule!



Her er notatklistremerket, jeg har i tillegg klistret på 2.Klasse på denne. Syns denne passet så godt inn på denne LO’en. Masking Tape stickers fra AC er brukt øverst og nederst på bildet, disse var veldig kule, ettersom de ser krøllete ut akkurat som vanlig tape. I hjørnet på bildet har jeg limt fast tre hjertebinders (heart paper clips fra AC!),disse er kjempesøte! Vimpelen (tooth pick flags) er også fra AC.



Mønsterarket jeg har brukt er fra BoBunny: «Et Cetera», det samme er klistremerket Take Note og bokstavene. Jeg har ellers stemplet på ett journalingfelt, og sprayet med colorwash: «Lettuce» og «Bottle». 2011 er stemplet med ett gammelt datostempel jeg fikk fra jobben. (digger det!)



Skrevet til en artikkel på forsiden til scrapping.no: Her

1 kommentar:

  1. Herlig layout du har laget! Jeg må verkligen ta lite foton av min datter når hon leser lekser. Takk for inspirationen! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails