søndag 30. januar 2011

Scrappet lerret

Dette her er det vanskeligste og mest æres fylte oppdraget jeg har fått noen gang tror jeg.... dette er fra ett avisutklipp(som jeg har scannet inn og skrevet ut) av faren til niesa mi som døde for noen år siden... Ett kjempekult,tøft bilde av han! Siden det skulle henges opp, foreslo jeg lerret.... litt vanskelig,siden en ikke kan gjøre om igjen ting hvis man angrer.. men men..... jeg tenkte at siden det var hun som skulle ha det på veggen sin, så kunne det ikke bli for maskulint...istedet ble det veldig feminint :) Jeg har brukt Tim Holtz tape, som jeg har malt over med akrylmaling og dabbet med litt metallic silver rundt kantene... Har også dabbet litt på både blomster og alt annet igrunn :) Greina og noen av blomstene er fra prima. Under greina er det en blonde som jeg også har malt over. Rammen er fra Tim Holtz, også den fikk ett strøk med hvitmaling over seg..(teksten i ramma er bare midlertidig satt der fordi jeg skulle ta bilde, har ikke spurt hva det skal stå der ennå ;) )
Jeg må nok si at jeg ikke ble helt fornøyd, var ikke akkurat slik jeg så det for meg..men...men...får håpe mottaker blir fornøyd iallefall :)

Leverer denne til utfordringen hos Anonyme scrappere: Romantisk vintage stil med blomster og blonder


2 kommentarer:

  1. Dette ble kjempefint. Nydelig pyntet.

    SvarSlett
  2. For et nydelig lerret, utrolig flott med alt det hvite, og selv om bildet var "svakt" har du klart å holde fokus på det. Kjempelekkert pyntet. :)
    Takk for at du deltar hos AS.
    Klem, Anne.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails