mandag 28. mars 2011

So Cute Sketch 3

Jeg måtte bare stjele ideen til superdyktige Vibeke (se loen hennes HER) hvor hun scrapper på lommen til en dongeribukse. Kjempekuult!!
Jeg har selvsagt prøvd å scrappe på den i min stil da ;)
Dette blir da mitt bidrag til So Cute Sketch 3 Det er en del av favorittbuksen til Susanne jeg har klippet av, den hadde fått flere hull,og har blitt for liten... men da har hun den ihvertfall i albumet sitt som ett minne. Lurer litt på hva hun kommer til å si når hun ser det men...hihi....

Mønsterarket jeg har brukt er fra Vibeke Spigseth. Stilige ark hun har kommet med, også er de så tykke så man trenger ikke noe kartong i bunn :) Den store blomsten og perleswirlen er fra Prima.Rosene i nyydelig burgunderfarge fra WOC. Rubontekst fra MF. Litt osteklut fra HappyHobby på denne også selvsagt ;) har også brukt en del fra ett gammelt armbånd og diverse annet :)(ps...jeg hadde visst ikke tid til å la den tørke før jeg tok bilde, ser det godt på hjerte charmsen...hihi...jeg bruker forresten kun panokitt lim fra panduro på alt jeg lager, da sitter det som støpt!)

Ha en god dag/uke til dere som stikker innom! Og takk til de som legger igjen spor etter seg, det er sååå koselig!En kommentar vil komme i retur :)

6 kommentarer:

 1. WOW!!!! Vet ikke hvor jeg skal begynne jeg, for dette er tvers gjennom et mesterverk!!! Jeg studerer, oppdager, og digger hver eneste detalj her.
  Tusen takk for at du deltar på vår skisseutfordring
  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 2. Skikkelig kult dette du hadde laget der. Minne av den buksa har hun ihvertfal og mange flotte detaljer du hadde fått med her:)

  SvarSlett
 3. wow, skikkelig kul LO. digger alledetaljene på denne.
  takk for at du deltar.
  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 4. Ååååå, DIGGER den, utrolig kreativt. Elsker alle duppedittene

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 5. Oioioi, detta var kult! Digger alt ved den!
  Takk for at du deltar hos TJSC.

  Smil fra Anne:)

  SvarSlett
 6. Wow! Så kult med dongri, og alle detaljene da...

  Takk for at du deltar hos oss.
  ( og for inspirasjon...)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails