søndag 18. mars 2018

Førstehjelpsskrin for nygifte

Hei!
I dag kommer det ett bilderas av disse koffertene jeg har dekorert! De er førstehjelpsskrin til nygifte. En skikkelig artig greie å gi til de som skal gifte seg!

Først ut er den minste kofferten. Kofferten er opprinnelig med hjerter, jeg har bare malt den med ett strøk gesso for å tone ned fargene.  Den er dekorert med mønsterark, blomster, snurrer, bærpynt, diamantformet dråpe, rammestempel og rammedies fra Kort og Godt. Sommerfuglene er også fra ett klippeark fra Kort og Godt. Ellers har jeg pyntet med kakeserviett, og under der er mønsterarket stanset ut med en rammedies fra marianne design. Brudeparet er en chipboard fra Wycinanka. 

På innsiden av lokket er det ett stempel fra  Kort og Godt.
Innholdet i koffertene kommer nederst i innlegget!
Den nest største kofferten er også dekorert med produkter fra  Kort og Godt. Blomster, snurrer, bærpynt, diamantformet dråpe sommerfugler, stempelramme og rammedies. Amor er chipboard fra Wycinanka. 

Den største kofferten er dekorert med mønsterark fra Papirdesign. Diverse blomster, bærpynt fra Kort og Godt, kakeservietter, chipboard fra Wycinanka, hvite blader fra I am roses.


Tips til innholdet fant jeg i DENNE bloggen.
Jeg tok ikke med alt, og la til noen selv. Som f.eks 
Frisk pust: brukes når morgenånden er for ille og ved langdryg smasking
Leppesmurning: Ved overdreven bruk av frisk pust
Disse var kjempegøye å lage! Håper du ble inspirert til å prøve selv :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails