onsdag 20. mai 2015

Konfirmasjons innbydelser

Dette innlegget kan også leses hos Scrappelyst!

Jeg fikk æren av å lage innbydelser til min nevøs konfirmasjon i mai. Hjemmelagde invitasjoner kan jo være litt jobb, men tenk så flott med noe så personlig. Han elsker å mekke på biler, og da spesielt VW Golf, så det måtte selvsagt bli temaet på innbydelsene. Jeg hadde jo ingen Golf-dies, men en QK VW buss gjør vel samme nytten? ;) Og så kjekt at  Papirdesign har kommet med en flott stempelplate, som man kan bruke til en slik anledning. 


Jeg har dekorert glassine bags, kjøpt på etsy, til dette formålet. Jeg har sprayet de med blå og svart dylusion.  Mønsterarkene er fra  Papirdesign, og er punchet med MS cherish punch langs kanten.  Jeg måtte jo også selvsagt ha med VW logoen, og fant ett kult motiv på pinterest. 


Jeg hadde Ranger tags #10 som passet nedi posene, måtte bare kutte av litt på lengden, og av dette avkappet stanset jeg ut tannhjulene, som er en dies fra Spellbinders.
1 kommentar:

  1. Flotte innbydelser dette:)Da har jeg endelig fått tid til en blogg runde og se alt det fine som du har laget, mens jeg har vært borte:)
    klem Bente:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails