lørdag 20. september 2014

Min stempeloppbevaring

I Scrappelyst bloggen i dag, viser vi deg hvordan vi oppbevarer stemplene våre. Stikk innom, kanskje du finner noen lure tips du liker :)


Jeg har fire slike permer fra Tim Holtz, til å oppbevare stemplene mine i. Jeg har hatt de en stund, men har egentlig aldri blitt helt fornøyd med de. Grunnen til det, er at de fleste av stemplene mine har falt av innleggslommene, og endt opp litt hulter i bulter. Noen av de ble dessuten ødelagte/klemt sunt ved ringene.   Jeg hadde egentlig tenkt til å se om jeg kunne finne ett nytt og bedre system, men når man allerede har kjøpt oppbevaring, så hadde jeg ikke så lyst til å investere i noe nytt. Jeg bestemte meg da for å klippe opp de innleggslommene som følger med permen.Disse er vel egentlig ment for å oppbevare arket du har stemplet på, eller klistremerker/rubons.  Jeg klipte langs den ene siden, så de skulle fungere slik jeg ville. Jeg la deretter stemplene inni, og plasserte en borrelås øverst, slik at den skulle holde seg lukket og holde stemplene på plass. Jeg har stemplet opp på 6x4 PL-notatkort, og deretter laminert de, og festet de med dobbeltsidig tape fra Nille på utsiden av lommene. Veldig oversiktlig og greit. Jeg syns dette har fungert veldig bra, selv om det var litt jobb med organiseringen.

Det er faktisk god plass i disse lommene. Her ser du ett eksempel.
Jeg fikk dessuten plass til ni slike innleggslommer i den ene permen min.


 Her har jeg lukket lommen i toppen med Hook and Loop borrelåsringer


Det går fint å plassere både rubber stamp og clear stamp i disse, selv om de har ulik høyde.
1 kommentar:

  1. Å, det ser ut til å være så bra. Det er neimen ikke enkelt å finne noe som funker mtp oppbevaring. Du må ta med i oktober så vi får se! Ha en fin kveld!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails