fredag 2. mai 2014

PL-17.mai 2010

Project Life i norge har en superdyktig gjestedesigner på besøk i bloggen, og hun har kommet med en utfordring: "Jeg utfordrer dere til å legge bort de ferdiglagde kortene dere har hamstret opp (iallefall til en side), og lage deres egne kort med ark eller resteark dere har liggende........Flott hvis du også får inn et vårtema - siden det tross alt er vår!!"


Utfordringen passet meg ypperlig, siden jeg akkurat hadde fremkalt noen 17.mai bilder som skulle inn i denne lettersize siden fra memory keepers. Lommene deres er litt mindre enn 3x4, så jeg må kutte og lage PL-kortene selv :)  Her har jeg brukt ett par ark fra SC-kitet jeg fikk i april, QK Abigail alfabetet, QK norgeskart, klistrealfa fra SC, enamel dots, chevron piler og fugl fra SC, og brukt gesso over en stensil fra TH. Skrevet ut teksten med heiaropet til barnehagen :)4 kommentarer:

 1. Åh, så fin!! kjempestilig med bruk av stensil på bakgrunnsarket, og med selvlagd, fikk du jo farger som passet perfekt til disse bildene. Takk for at du tok utfordringen min:-)
  Marianne

  SvarSlett
 2. Kjempelekker side. Og flotte farger til bildene!

  SvarSlett
 3. Jättefin sida! Gillar tanken med att använda det man har och inte nödvändigtvis "riktigt" PL-material. Du visar ju här att det inte alls behövs!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails