søndag 8. desember 2013

Sjokoklem kort

Det er 2.søndag i advent og utenfor laver endelig snøen ned til glede for små og store!  Jeg håper alle storkoser seg nå i førjulstiden med baking, julegaveinnkjøp og andre førjulsaktiviteter. Husk å ta dere tid til å nyte denne tiden! Kos dere f.eks med en ny utfordring hos Storyteller, hvor oppgaven er JUL eller NYTTÅR! (+ husk å bruke minst ett produkt fra Storyteller) og denne varer helt til 4.januar. Så dere har god tid!

Her er mitt inspirasjonsbidrag til denne oppgaven. Jeg har laget ett kort med to lommer på innsiden, hvor det er akkurat plass til to sjokoklem sjokolader ( disse ble spist opp rett etter bildet ble tatt...hehe... de er jo så gode!)


På forsiden har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign (plankearket) og det med de fine reinsdyrene på er fra Authentique. Rammen er kuttet ut med en Sizzix die: Ornate Frame #2. Denne har jeg dekket med frantage embossing pulver. Jeg har brukt en av mine favorittpuncher her: Cherish punch fra MS. Teksten, sløyfen og halvperlene er fra Storyteller. 


Snøkrystallene på tagsene er embosset med hvitt embossingpulver. Snøkrystallcharmsene er fra Storyteller. 

Selve kortbasen er på : 9" x 5", hvor jeg har laget brettekanter på 4" og 5 "
Lommene på innsiden er laget etter disse målene du ser på bildet (5 "x 2 7/8 " ). De røde linjene er brettekanter. Og de er laget på 1/2" og 1" på alle tre sidene. Det skraverte området klippes av.


Håper du fikk lyst til å prøve deg på ett slikt kort!

Ha en fortsatt fin adventstid! 1 kommentar:

  1. Så koselig og fint julekort, lurt med de lommene til sjokolade og hvem liker ikke det, klem bnete:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails