onsdag 20. juni 2012

Vaskerom

Det blir ett scrappe og kortfritt innlegg i dag :) Som mange andre jenter på min alder, så er jeg også interessert i interiør og oppussing! :) Vi er endelig ferdig med å pusse opp vaskerommet vårt!Og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Det er ikke så stort, mellom 8-10 kvm. Som dere ser av før-bildene så trengtes det virkelig! Nå tok jeg før bilder idet vi hadde startet opp, så de ser ekstra ille ut... hehe... men det ble ofte myyye rot innpå der, fordi det ikke var noe system og orden på ting! Men nå ble det plutselig så mye mer koselig å holde det ryddig der :)


Her var det egentlig en vegg, denne huken var med på bodrommet som er bak vaskerommet, men vi ville heller at denne huken skulle være med på vaskerommet, så da flyttet vi veggen. Da ble det plass til å tørke klær der.

huff, så mye rot!!


vi har lagt nytt tak, og gulvbelegg. Noen av veggene har fått nytt panel! Bak vasken har vi litexplater og baderomspanel, veggen som var der før måtte vi fjerne da den hadde fått vannskade (idiotisk å ha vask på en vanlig trevegg!) Oppheng til strykejern og strykebrett er kjøpt på IKEA :)
Stort vegghengt skap, kjøpt på IKEA. God plass til bøtter og vaskemidler! Tørkesnorer, da jeg ikke bruker tørketrommel så ofte...... (må jo spare strøm... )

4 kurver til å sortere skittentøy i,også kjøpt på IKEA. Boksen(med to rom) til vaskepulveret er kjøpt på Nille :)

4 kommentarer:

 1. så deilig med vaskerom da:) godt å ha litt orden. flott ble det..

  SvarSlett
 2. Så flott vaskerom, pass på at du ikke blir der og ikke på scrapperommet hi, hi. Litt misunnelig jeg:)
  klem bente:9

  SvarSlett
 3. Kjempefint!..!!!.. Lyst og trivelig.. Og ikke minst lett å rengjøre.. Oversiktlig og Flott! :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails