lørdag 5. november 2011

Nyfødt kort

Made By Janet har jo bare tonnevis med nydelige bilder en kan bruke!!og som man bare må ha!Se bare på dette søte babybildet jeg har brukt her :)

Jeg har brukt mønsterark fra Pion Design på dette kortet, jeg syntes det passet så godt med fargene på bildet. Selve kortet har jeg formet etter arket jeg har brukt på innsiden som er fra Vibeke Spigseth.
La litt osteklut bak bildet for å få litt tekstur. Brukt MS Doily lace punch og rosaprikkete bånd. Bladene har jeg kuttet ut med silhouetten. Pebblesen er egenlaget og du kan laste den ned gratis HER .
Tekststempelet er fra ett stempelsett fra papirloftet.På innsiden har jeg lagd en liten lomme med plass til tags(disse er fra Vibeke Spigseth) tagsene har tekst fra samme stempelsett. Hver tag har jeg stiftet fast litt osteklut på, syns det ga en litt kulere effekt enn bare vanlig hyssing. Nederst i høyre hjørne har jeg klippet ut blomster og en gyngehest fra det ene bildet fra MBJ.
Artikkel skrevet for De Kreative hos scrapping.no

4 kommentarer:

 1. Dette var et nydelig babykort! Ønsker deg en fortsatt god helg :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig kort, flott form på det.
  klem :)

  SvarSlett
 3. Ramla over sia de og ble her ei stund, mye flott og finne så æ lægg mæ tel som følger og kommer gjerne på besøk igjen.
  Ha en fortsatt fin og kreativ søndag.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails