tirsdag 11. oktober 2011

Skissedilla #132 +131...

Her er mitt bidrag til denne ukens skisse hos skissedilla!!

Matilde er en liten diva med divanykker...hehe... hun vet hva hun vil og hva hun skal ha på seg :) Litt uvant, for storesøster er ikke sånn i det hele tatt. Men de sier jo at man aldri får to like så...stemmer nok det

Materialliste:
Bakgrunnsarket er fra Nille, stempel fra KennyK(dritkuuult!!) chipboard fra dusty attic,blomster fra woc,den svarte blomsten er fra en hårspenne, mesh,bånd og hvite roser fra Bombershoot, knapper og dill og her ser du min egen pebbles!Og denne ble laget til forrige ukes skisse, men var alt for treg til å få den med :)
Vi hadde en flott dag(i solskinn faktisk) på hunderfossen i sommer! Ungene tåler ikke å kjøre så langt( er jo ca 1,5 times kjøring.....) begge to ble bilsjuke selvsagt. Men da vi kom fram så var det glemt, og de storkoste seg :)

5 kommentarer:

 1. Knall fine begge to men den øverte falt eg helt for måte bilde kommer frem på å pynten nydelig , takk for besøket det varmer =)

  SvarSlett
 2. Så tøff LO, likte godt hansken og vesken og duppedittene som stikker ut av sømmen på siden. Og ellers en flott og detaljrik LO!

  SvarSlett
 3. Nydelige LOer:-))
  Så stilig at du har brukt både farge og svart/hvittbilde på den første!! Nydelig pyntet begge to!!
  Sylvia

  SvarSlett
 4. Lekre løsninger på skissene våre. Flotte detaljer som passer til temaet! Herlig. Takk for at du deltar!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails