lørdag 22. oktober 2011

Enkel Veske

Her skal jeg vise deg hvordan jeg har laget en enkel veske.
Jeg har brukt to biter bazzill i størrelse 8,5″x5″. Disse har jeg brukt punch around the page MS crown punch.
Hankene klippet jeg ut på frihånd og da blir de selvsagt ikke helt bra, så jeg dekket de med rosebånd fra Tim Holtz.Deretter har jeg brukt en bazzill på størrelse 12″x3,5″ til å bruke til innsiden av vesken.Denne har jeg scoret på 1″ inn på arket på begge langsider. På kortsiden har jeg scoret på2,5″ inn på begge sider.Deretter klipt inn på sidene som vist på bildet. Da er det bare å brette og lime sammen.slik ble det ferdig montert.
Jeg har valgt å pynte denne veska med ett nydelig motiv fra Narry. Det lekre pebblesmotivet er også derfra.
Mønsterarket jeg har brukt er fra Maja Design:”Av hela mitt hjerta”. Deretter har jeg klippet litt i en hambly overlay og limt denne over mønsterarket. Pyntet med roser fra woc, en reliff swirl fra Panduro ,bladrankene er klippet ut med silhouetten, “Klem til deg” er fra Stempelglede.
Når jeg pynter og har valgt ut pynt prøver jeg å holde meg til 3 eller 5 elementer (uodde tall). Rent estetisk tiltrekkes man til grupperinger av uodde tall, det ser rett og slett bedre ut enn for eksempel 2 eller 4. Her ser du at jeg har brukt to elementer i det ene hjørnet, men jeg syns det fungerte her. Så man trenger ikke bestandig å holde seg til “reglene”.
Grunnen til at jeg har satt de to rosene oppi motsatt hjørne er for at siden skal opprettholde sin balanse, og ikke ”velte” til en side. Det er viktig at man har en ”motvekt” i form av noe pynt, kompletterende bilder eller tekst på motsatt side av hoved-fokuset. (det gjelder både kort og Lo’er)Baksiden er veldig enkelt med mønsterark og hambly overlay.Oppi veska er det plass til en liten sjokolade vil jeg tro, og en hilsen.
Motivet jeg har brukt er fra Narry

Skrevet for De Kreative

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails