søndag 18. september 2011

Magical pick stick

Miss Sapporo er en etsy butikk med mye søtt stæsj til ditt papirprosjekt! Søte små figurer i alle varianter, sløyfer, bånd og perlekjeder. Der kan du også finne noe som heter Magical pick stick.

Her skal jeg vise deg hvordan jeg lager egne blingswirler med Rhinestone (rhinestone er også fra MissSapporo) og denne Magical pick sticken.
Først starter jeg med å legge ett slik plastark som det har vært en blingswirl oppå før. En kan tydelig semerkene etter forrige swirl, på denne måten blir det lettere å lage fine buer. Jeg merker med passeren hvor jeg skal sette rhinestonene.Deretter bruker jeg Zig lim på de passerpunktene, og så tar jeg Magical pick sticken og plukker enkelt opp blingen og plasserer den der jeg vil ha den! superenkelt!
Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg en slik en før. Før kunne jeg bruke en evighet på å plukke opp de små blingene, og nå gikk det på 1-2-3!
Ett ganske enkelt må-ha verktøy!
Slik ble resultatet! Jeg har i tillegg lagt til noen ovale bling på swirlen. Blomsten, sløyfa og figuren er ogsåsøtt stæsj som du får kjøpt hos MissSapporo. Jeg har scrappet på ett trehjerte jeg fant i en butikk i Sverige til 15SEK. Dette skal bli en gave til venninna til dattera mi, ett minne hun kan henge på veggen

Hun får også ett matchende kort i str 10×10. Her har jeg brukt det samme mønsterarket, som er fra BoBunny: “Love Bandit whoo loves u”, jeg har brukt begge sider av dette arket. Silhouetten er en figur fra MissSapporo. Ellers så har jeg brukten blonde, MS doily punch og dymo.Skrevet for De Kreative

4 kommentarer:

  1. Rett og slett kjempestilige:-))

    SvarSlett
  2. Denne saken så ganske så smart ut ja.. Så får vel løpe en tur inn på Etsy :-)

    SvarSlett
  3. Kjempeflotte ting:) (takk for hyggelig kommentar).

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails