søndag 3. april 2011

Dobbel LO(bursdag)

Har lagd en dobbel LO! Tror det er en av mine første :) Det frister faktisk til gjentakelse, greit å få med flere bilder, spesielt når det gjelder slike anledninger som bursdag!Her er det Matilde som fyller 4 år.

Se for noen herlige ansikter! De skal fiske godteposer,også kommer det en lue istedet ;)


Denne delen av Loen leverte jeg inn til en konkurranse på scrapping.no forumet som heter "Lift me up". Der vi får en lo vi skal lifte :) Å ha hjerter på vimplene så jeg på en lo hos ei polsk scrappedame,men finner dessverre ikke igjen bloggen hennes...Glitterballongene har jeg klipt ut fra ett mønsterark fra Nille,chipboardene(swirl,pil og Happy)er også fra Nille og jeg har fargelagt de med promarker for at de skal matche mønsterarket, tallet 4 er i tre...,


Ungene syns det er artigst å se på de albumsidene hvor det er mange bilder :)Så jeg vet jeg burde lage flere slike....

3 kommentarer:

 1. Herlige sider. Digger vimplene dine og flott med ballongene. Syns selv det er vanskelig å få med mange bilder. Du har laget en flott løsning på det her. Ha en fin søndagskveld:)

  SvarSlett
 2. Åå så flott dobbel LO!!
  Så fint det var med bannere og ballonger.
  Ha en herlig uke.
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Så herlig prinsesse LO! Og så gøy at den ble dobbel til slutt da. Dette var bare en helt perfekt bursdags LO til ei lita jente, med prinsessefarger, vimpler og ballonger.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails