onsdag 1. desember 2010

Scrappestafett

Enda ett bidrag til scrappestafetten inne på scrapping.no. Dette var en bonusoppgave, hvor oppgaven var:"Ikke lov å bruke bazill". Bildet er av Matilde med dukka si, som jeg kjøpte til henne til jul for 2 år siden. Da jeg så dukka med lik hårfarge som henne,så måtte jeg bare kjøpe den :) Hun leker med henne nesten hver dag. :)og dukka har forskjellige navn. Som regel etter de yngste barnehagebarna :)

Her har jeg brukt ett mønsterark jeg ikke husker hvilken produsent det er fra...prima blomster,gardeniablomster,noen blomster fra WOC,de rosa rundingene er fra webster, rubons fra Melissa Frances og diverse blonder/bånd.


2 kommentarer:

  1. en flott LO og herlig oppsett. 2 flotte jenter du har. har en som er 5 år i dag jeg, og han og er veldig opptatt av og glad i de minste ungene i barnehagen.
    ha en flott desember. klem pia

    SvarSlett
  2. aaaah, så herlig en header du har nå i førjulstiden!! nydelig... og LO'en din her er jo bare gull verdt...

    takk for koselig kommentar i bloggen min, og jeg ser du lurer på hva jeg har skrevet teksten på. Du det er overheadtransperent, beregnet for skriver, slik at den er litt "ru" på den ene siden og glatt på den andre. Er da slik at skriften kommer på den "ru" siden og blekket fester seg.....fåes kjøpt hos bokhandlere osv... :o) Ganske enkelt genialt må-ha

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails