mandag 8. november 2010

Noen LO'er

Jeg har to tantebarn som skal konfirmeres neste år. Jeg er snart ferdig med det til gutten, og begynte på det til jenta i går :) (regner med at hun ikke er innpå her, er bare mamma og pappa som er innom,så jeg regner med at de ikke sier noe ;) ) Formatet er lettersize, mye lettere og raskere å scrappe enn 30x30 synes jeg... Har gått over til lettersize til den eldste jenta mi og...mens jeg fremdeles scrapper 30x30 til hu minste...:)
Dette er en lift av Stacy Cohen(hun ligger i blogglista mi...myyye fint der,så gå inn og ta en titt!) Bildet ble dessverre litt dårlig. Er ikke helt kjent med det nye kameraet mitt ennå :)


Dette er ett standardbilde alle i familien har. Dette er tatt på trappa til bestemor og bestefar som bodde oppi Møre. Alle har ett sånt trappebilde :) Bortsett fra yngstejenta mi, hun har ikke vært der ennå. Jeg syns det er litt rart å dra på besøk dit,da de ikke finnes lengre... men huset står der til fri bruk i hele juli. Onkelen min eier det og leier det ut ellers i året.

2 kommentarer:

  1. Kjempefine lo'er du har laget;)) Likte godt det på trappa.

    Synes forresten du har laga masse fint siden sist jeg var innom. Mye innspirasjon;)) Og takk for koselige kommentarer hos meg;))

    SvarSlett
  2. Kjempeflotte LO'er du har lagd.
    klem :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails