onsdag 1. september 2010

Tag kort

Samboeren min fyller år i morgen!(og jeg regner med at jeg kan legge ut bilde av kortet hans,for tviler på at han er innom her noen gang..hehe) Prøvde å lage ett litt røft manne-kort da. Han er glad i folkevogner og motorsykler,så da måtte jeg få med det. Tagsene inni kortet skal være en hilsen fra meg på og en fra hver av døtrene våre...:) Bobla er ett klistremerke fra Nille. Stempelswirlen kjøpte jeg på unik hobby..men husker ikke produsent...Fikk faktisk brukt raindrops og smeltet stearin og den stempelgreia som hører til, aner ikke hva det heter....

3 kommentarer:

 1. WOW - så utrolig kult dette kortet var. Kjempestilig mønsterark du har brukt. Gjorde kortet skikkelig røft og fint. Bobla passet jo helmaks, og de tagsene - en fra dere hver - ja, det var jo en genial idé.

  Jeg er med og starter opp en ny utfordringsblogg i dag: Kreative Krumspring. i dag. Håper du har lyst til å stikke innom og bli med på utfordringene våre.

  SvarSlett
 2. dette var skikkelig kuuuult. Så flink du er:)

  SvarSlett
 3. Hey really nice website, I noticed your website when doing study on some methods to develop my web log. I was simply inquiring which spam software system you use for comments as I get tons on my site.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar :)det setter jeg pris på. Ha en fortsatt fin dag :)

Related Posts with Thumbnails